آشنائی با پروتکل DNS
آشنائی با پروتکل DNS - srco.ir
عنوان نويسنده مشاهده آشنائی با پروتکل dns. مديريت آموزش. 41888. با توجه به جایگاه داده در عصر حاضر و لزوم نگاه جامع به این مقوله مهم ، بر آن شدیم تا محوریت فعالیت های خود را بر روی این موضوع متمرکز نمائیم .
درسهای کامپیوتری - آشنائی با پروتکل DNS
DNS از کلمات Domain Name System اقتباس و يک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکه های کامپيوتری خصوصا" اينترنت است .
آشنائی با پروتکل DNS - tebyan.net
پروتکل DNS و مدل مرجع OSI پروتکل DNS معمولا" از پروتکل UDP به منظور حمل داده استفاده می نماید .پروتکل UDP نسبت به TCP دارای overhead کمتری می باشد. هر اندازه overheadیک پروتکل کمتر باشد ، سرعت آن بیشتر خواهد بود .
Network-class - آشنائی با پروتکل DNS:
تاريخچهdns : dns ، زمانی که اينترنت تا به اين اندازه گسترش پيدا نکرده بود و صرفا" در حد و اندازه يک شبکه کوچک بود ، استفاده می گرديد .
آشنائی با پروتکل DNS - gooliof.persianblog.ir
پروتکل DNS و مدل مرجع OSI پروتکل DNS معمولا" از پروتکل UDP به منظور حمل داده استفاده می نماید . پروتکل UDP نسبت به TCP دارای overhead کمتری می باشد. هر اندازه overhead یک پروتکل کمتر باشد ، سرعت آن بیشتر خواهد بود .
تحقیقات - آشنائی با پروتکل DNS
DNS از کلمات Domain Name System اقتباس و يک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکه های کامپيوتری خصوصا" اينترنت است.از پروتکل فوق به منظور ترجمه اسامی کامپيوترهای ميزبان و Domain به آدرس های IP استفاده می گردد.
I Love You...I Kill You - آشنائی با پروتکل DNS
آشنائی با پروتکل DNS DNS از کلمات Domain Name System اقتباس و يک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکه های کامپيوتری خصوصا" اينترنت است .
آشنائی با پروتکل DNS - srco.ir
آشنائی با پروتکل DNS DNS از کلمات Domain Name System اقتباس و يک پروتکل شناخته شده در عرصه شبکه های کامپيوتری خصوصا" اينترنت است . از پروتکل فوق به منظور ترجمه اسامی کامپيوترهای ميزبان و Domain به آدرس های IP استفاده می گردد.
آشنایی با پروتکل DNS | مرجع دانلود پاورپوینت
آشنائی با پروتکل dnsامین نوروزی آشنایی با پروتکل dns اسلاید 3: DNS ، زمانی که اينترنت تا به اين اندازه گسترش پيدا نکرده بود و صرفا در حد و اندازه يک شبکه کوچک بود ، استفاده می گرديد .
آشنائی با پروتکل DNS
تاریخچه dns :. dns ، زمانی که اینترنت تا به این اندازه گسترش پیدا نکرده بود و صرفاً در حد و اندازه یک شبکه کوچک بود ، استفاده می گردید . در آن زمان ، اسامی کامپیوترهای میزبان به صورت دستی در فایلی با نام hosts درج می گردید .
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .